Sklopive krevete Flipflap možete vidjeti u našem izložbenom salonu u Zagrebu, Vlaška ulica br 80.

Ne, u našem web shopu nemamo madrace u ponudi.

Kada birate odgovarajući madrac za sklopivi krevet, obratite pažnju na odgovarajuću dimenziju i debljinu madraca za odabrani model sklopivog kreveta. Da bi mehanizam optimalno funkcionirao maksimalna visina madraca je 20 cm, a optimalna težina za jednostruke krevete je 20 kg ili 35 kg za model Flipflap W/SW. Ako imate madrac od memorijske pjene koji su nešto lakši od standardnih modela sa opružnom jezgrom, molimo da nam to napomenete prilikom narudžbe da možemo dodatno otežati frontu kreveta i osigurati optimalno funkcioniranje mehanizma spuštanja kreveta.

Da bi mehanizam optimalno funkcionirao maksimalna visina madraca je 20 cm, a optimalna težina za jednostruke krevete je 20 kg ili 35 kg za model Flipflap W. Ako imate madrac od memorijske pjene koji su nešto lakši od standardnih modela sa opružnom jezgrom, molimo da nam to napomenete prilikom narudžbe da možemo dodatno otežati frontu kreveta i osigurati optimalno funkcioniranje mehanizma spuštanja kreveta.

Da. Sve modele sklopivih kreveta kao i ostalog namještaja iz web shopa moguće je, uz nadoplatu,  naručiti i u drugim nijansama. Slobodno nas kontaktirajte na flipflap.doo@gmail.com za detalje o dekorima i bojama.

Sklopivi krevet je moguće zatvoriti sa posteljinom kategorije „poplun srednje debljine“. Sigurnosni remenovi koje dobijete uz krevet osiguravaju da posteljina ne izklizne prilikom sklapanja. Jastuk uobičajene debljine nije moguće sklopiti s krevetom, eventualno neki jako tanki model.

Ne. Svaki model sklopivog kreveta koji imamo u ponudi prošao je brojna ispitivanja mehanizma i pneumatike da bi otvaranje / zatvaranje optimalno funkcioniralo s obzirom na model / dimenzije / način otvaranja / težinu kreveta.  Zato za te modele u ponudi možemo garantirati optimalno funkcioniranje uz odgovarajući odabir madraca. Za model dimezija koje nemamo u ponudi trebalo bi raditi dodatna ispitivanja što bi značajno utjecalo na konačnu cijenu proizvoda i vrijeme isporuke.

Da. Na mehanizam sklopivih kreveta dajemo garanciju od dvije godine.

Ne. Na metalnom okviru krevta postoji metalna «ograda» koja prilikom zatvaranja kreveta spriječava madrac da klizi kada je madrac u uspravnom položaju, tj.kada je krevet zatvoren. Također, uz sklopivi krevet dobijete sigurnosne remenove koji drže madrac i posteljinu da ne bi došlo do pomicanja prilikom zatvaranja ili stajanja u vertikalnom položaju.

Ne. Svi Flipflap mehanizmi imaju „Safety stop“  sigurnosni zglob koji sprječava mogučnost naglog otvaranja / zatvaranja kreveta i mogućih ozljeda koje bi pri tome mogle nastati. Prilikom otvaranja / zatvaranja kreveta „Safety stop“ zaustavlja krevet na otprilike 15 stupnjeva od ravnine podnice kreveta te ga je onda potrebno dodatno povuči / gurnuti.

Nosivost sklopivog kreveta Flipflap W (širine 160 cm) i Flipflap DW (širine 140 cm) je 250 kg , a jednostrukih kreveta širine 90 cm je 150 kg.

U otvorenom položaju gornja ploha madraca se nalazi na visini od 47,5 do 51,5 cm od poda (ovisno o modelu madraca).

Opcija plaćanja na rate je mofuća u našem salonu u Vlaškoj 80, Zagreb i to za PBZ Card kartice na 2-12 rata.

Možete, slobodno nas kontaktirajte na flipflap.doo@gmail.com sa detaljima narudžbe.

Za izradu ponude potrebi su nam Vaše ime, prezime i kontakt broj. Detalji narudžbe kao što su vrsta, količina i boja proizvoda. Da li želite neki od madraca iz naše ponude u sklopu narudžbe? Da li Vam je potreban usluga dostave i montaže i za koju lokaciju? Što nam pošaljete više podataka, biti ćemo Vam u mogućnosti formirati precizniju ponudu.

Da. Na plaćanje po ponudi  virmanom Vam možemo dati  od 3-5% popusta na sklopive krevete i ostali namještaj iz ponude web shopa, ovisno o iznosu narudžbe. Popust se ne može primjeniti na madrace iz naše ponude i usluge dostave i montaže.

Da, cijene u web shopu su iskazane sa PDV-om.

Da. Moguće je izvršiti uplatu internet bankarstvom po ponudi.  Zbog konverzije valuta moguće je odstupanje od originalne cijene proizvoda u HRK. Ako želite dostavu vam Hrvatske, molimo da nas prije narudžbe kontaktirate da provjerimo moguće opcije.

Flipflap web shop ne prima kartice i za plaćanje karticom možete nas posjetiti u našem salonu u Vlaškoj 80 u Zagrebu.

Rok isporuke može varirati ovisno o stavkama Vaše narudžbe (da li Vam je potreban madrac, dostava, montaža) i trenutnoj situaciji sa ostalim narudžbama. Najčešće je 5-6 tjedana od dana uplate narudžbe. Za sve preciznije informacije o terminima isporuke slobodno nas kontaktirajte na flipflap.doo@gmail.com.

Da, nudimo uslugu dostave i / ili montaže, ovisno o Vašim potrebama.

Naravno, moguće je preuzimanje narudžbe u našoj radionici u Velikoj Gorici. Uz krevet ćete dobiti uputstva sa slikovnim prikazom spajanja te svu potrebnu spojnu tehniku. Slobodno nas kontaktirajte za eventualnu provjeru dimenzije ili težine paketa.

Cijena dostave i montaže je ovisi o vrijednosti naručenih proizvoda i mjestu dostave. Npr. za Zagreb dostava iznosi  4 % vrijednosti proizvoda, a montaža 6 % vrijednosti proizvoda. Isprobavanjem opcija narudžbe i odabirom mjesta dostave u košarici web shopa možete dobiti vrijednosti i za ostale gradove u Hrvatskoj. Ili nas kontaktirajte na flipflap.doo@gmail.com.