Brand Flipflap posebnu pažnju pridaje kvaliteti proizvoda.

Jamstvo za sklopive krevete branda Flipflap

Na mehanizme i pneumatiku svih sedam sklopivih kreveta branda Flipflap dajemo DVOGODIŠNJE JAMSTVO. Ukoliko dođe do problema s mehanizmom ili pneumatskim cilindrima, vrlo rado ćemo se odazvati vašem pozivu i otkloniti problem.

Sigurnosni aspekti sklopivih kreveta Flipflap

Svi FLIP FLAP mehanizmi za krevete (V, W, P, D, B i b-b) imaju tzv. SIGURNOSNI ZGLOB («safety stop») prilikom otvaranja vrata kreveta. Na taj se način povećava sigurnost svih koji koriste ovaj sustav, kako ne bi došlo do ozljeda zbog naglog otvaranja. Kada se krevet počne izvlačiti (spuštati), pod kutom od otprilike 15 stupnjeva zastane te ga je potrebno dodatno povući, nakon čega se krevet nastavlja spuštati.
Razlog tomu je sigurnosni efekt, tj. sigurnosni zglob.

Mehanizmi
Flipflap P je sklopivi krevet koji se nalazi u gornjoj zoni (“na katu”) te ima lako sklopivu sigurnosnu ogradu i protuklizne ljestve.
Flipflap B je sklopivi krevet koji ima ležaj u donjoj i u gornjoj zoni. Krevet smješten u gornjoj zoni (“na katu”) ima lako sklopivu sigurnosnu ogradu i protuklizne ljestve. Uobičajeni naziv na našim prostorima je „krevet na kat“.

Materijali
Svi materijali koji se koriste za izradu kreveta proizvod su renomiranih europskih proizvođača.
Materijali iverala koji se koriste za vanjsku konstrukciju kreveta klase su E1, ekološki i zdravstveno iznad standarda propisanih za ovu vrstu proizvoda. Mi koristimo iveral austrijskog proizvođača „Funder GMBH“.

Higijenski uvjeti
Zbog svakodnevnog sklapanja kreveta, sva površina (koja je inače ispod klasičnog kreveta teško dostupna) sada postaje higijenski lako održiva (podobna za čišćenje).